10 ting som dit barn vil elske hvis du gør

Ting at lave med børn

Her er 10 kærlighedsgerninger, som vil gøre dit barn lykkelig og glad hvis du gør.

  1. Elsker dit barn også at lege med store eventyrslotte og togbaner hjemme i stuen? I stedet for bare at rydde dem op med det samme når barnet er færdigt med dem, så lad dem stå natten over en gang imellem. Barnet elsker at kunne vågne op og fortsætte med sin leg fra dagen før.
  2. Hvis dit barn har lavet et armbånd eller en halskæde til dig, så tag det på når du tager afsted om morgenen og vis dit barn hvor glad du er for det. Du kan altid tage det af når du er kommet på arbejde og dit barn ikke længere er det. Barnet elsker at se at du er blevet glad for det de har lavet.
  3. Sørg for at takke dit barn når han eller hun hjælper til derhjemme med at rydde op eller en hvilken som helst anden opgave. Det lærer barnet, at det er en god ting at hjælpe til og får barnet til at føle at han/hun laver voksenting, hvilket altid er spændende.
  4. Har du en masse billeder fra babytiden liggende? Så kig disse billeder igennem med dit barn. Børn synes det er sjovt og spændende at gå alle de gode minder igennem, og derudover er der også med til at skabe et tættere bånd. Hvis du virkelig vil være kreativ, kan du lave en billig hjemmeside, som er privat, hvor du kan have alle de bedste mindre fra dit og dit barns liv liggende.
  5. Lad døren stå åben om aftenen når barnet skal sove. På den måde kan barnet falde i søvn til lyden af jeres stemmer, hvilket giver barnet enormt meget tryghed. Barnet har lyttet på jeres stemmer lige siden den lå inde i morens mave, og der er intet der giver mere tryghed for et barn ind lyden af forældrenes stemmer.
  6. Lad barnet løbe rundt i sit nattøj hele søndagen lang. Det er både hyggeligt, samtidigt med at vi alle har brug for en slapper hvor vi ikke skal tænke på vores udseende og at se ”korrekt” eller ”godt” ud en gang imellem.
  7. Når det regner og dit barn hopper i vandpytter, så pak dig selv godt ind i regntøj og hop i vandpytter med barnet. Barnet elsker at se, at du også synes, det barnet synes er sjovt, er sjovt. Barnet synes det er sjovt alene, men hvis du begynder at hoppe med og være lidt skør, så vil barnet have det sjovere end nogensinde før.

Andre populære artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *