4 ting du kan dykke ned i under din barsel

wordpress kursus

Er du blevet velsignet med en lille guldklump? Og har du nu været så længe på barsel, at du er begyndt at have overskud til at kaste dig ned i nogle kreative projekter? Det kan du lige så godt udnytte tiden til – for du får ikke en bedre mulighed for at dykke ned i noget, du gerne vil blive bedre til eller vide mere om, end når du er på barsel.

Det er også fantastisk at have noget at dykke ned i, så det hele ikke kun drejer sig om babymad, bleer og babysnak. Det er helt okay, at du har brug for lidt adspredelse.

Men hvad skal du så dykke ned i?

1. Bliv dygtig til WordPress

Interesserer du dig lidt for online markedsføring og måske bare det online univers i det hele taget? Hvorfor så ikke lære at bygge en hjemmeside op i WordPress? Med et ”lav din egen hjemmeside WordPress kursus” kan du blive helt skarp omkring alt med WordPress.

Det giver dig mulighed for at komme godt fra start, hvis du overvejer at blive selvstændig eller at starte din egen blog. Med WordPress kan du mangt og meget!

2. Lær at strikke

Det er ikke fordi, det skal være en kliché. Men det er meget hyggeligt og meget nyttigt at kunne strikke. Det er dejligt at kunne trække i en bluse eller sweater, som du selv har strikket. Derudover er det også en gave at kunne strikke eget tøj til den lille guldklump. Det er også rigtig godt til at stresse af efter en lang nat eller dag med meget gråd.

3. Dyrk din egen køkkenhave

Tiltaler tanken om hjemmedyrkede tomater, agurker og chilier dig? Måske du også godt kunne tænke dig at komme i gang med at gendyrke dine grøntsager? Når nu du har tiden til at gå hjemme, er det en oplagt mulighed for at komme i gang. Det fungerer naturligvis bedst, hvis din barsel er i foråret og sommeren. Men det er nu ingen hindring for at komme i gang, da gendyrkning kan ske på alle tider af året.

4. Bliv god til at bage

Er der noget, der også er lækkert at komme i gang med, så er det at bage. Ikke kun fordi det er hyggeligt. Men også fordi det er billigt og smager meget bedre, end det du kan købe i supermarkedet. I hvert fald når du har knækket koden til de luftige boller og den saftige krumme.

Der kan hurtigt gå sport i at få surdejen til at leve længst muligt og ikke mindst altid at kunne holde fryseren fyldt med lækre flutes, boller, kanelsnegle, og hvad der ellers er lækkert at have liggende til at kunne tage op.

En god bonus er selvfølgelig, at det ofte dufter skønt i din bolig. Og hvad bedre er der end at komme hjem til duften af nybagt brød? Og ikke mindst til synet af en kæreste eller partner, der glæder sig til at sætte tænderne i det?

Andre populære artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.