Baby

Få råd, tips og tricks omkring babyer

Hvordan indrettes babyværelset bedst muligt, og hvornår er det bedst at begynde til babysvømning? Der vil være masser af praktiske situationer, hvor I som forældre kan bruge nærværende og praktiske råd fra en erfaren mor.

Særligt for jer som førstegangsforældre vil hver en situation med den lille baby føles som en ny oplevelse. Det er både naturligt og normalt at være usikre på, om det I gør, er det rigtige. I har aldrig stået i en lignende situation før, hvor I har det fulde ansvar for et dejligt, lille menneske, som kræver jeres fulde opmærksomhed næsten døgnet rundt.

Livet med en baby i hjemmet er vidunderligt. Dog er det også en tid, hvor I får oplevet jeres egne grænser.

I vil blive presset på manglen på søvn, og I skal til at skabe helt nye rutiner. Dét, som I før har kunnet gøre i løbet af hverdagene, kan ikke længere lade sig gøre, da jeres baby kræver nærvær, omsorg og hjælp.

Nettet kommer jer til hjælp, når I har brug for hurtige råd. Hos Alttilbarnet.dk finder I de vigtigste indlæg med gode råd og overvejelser, som er nemme at bruge i hverdagene.

Viklen i alle indlæg er rettet mod, at det skal være så nemt og enkelt at implementere rådene derhjemme. Bloggen er skrevet af en mor, hvis førstefødte havde kolik. Dette skaber ekstra stor sårbarhed og autenticitet omkring websitet, så I som førstegangsforældre kan føle jer set og hørt.

Det kan få stor betydning for jer at erfare, at I langt fra er de eneste forældre, som bakser med at få skabt en god soverutine for babyen derhjemme. Eller at I heller ikke er alene om at finde det udfordrende at få tid til at handle, vaske tøj, lave god mad, gøre rent og stimulere det lille vidunder.