Hvilken babyalarm skal man vælge?

babyalarm

Når det kommer til babyalarmer, findes der næsten flere babyalarmer end fladskærme på markedet Det kan virkelig være en jungle at finde rundt i hvilken babyalarm man så skal vælge? Med mærker som Philips, Neonate, Nabby, Motorola og alle de andre navne man nok slet slet ikke har hørt før. Hvordan finder man så den bedste babyalarm?
Hvad der fungerer godt for mig, er langt fra en garanti for at det også fungerer perfekt for dig.
Det kommer nok mest af alt an på, hvad du behøver?
Er det en babyalarm med lang batteritid du søger? Eller måske du har brug for en babyalarm med flere enheder til, som du kan bruge til tvillingerne?

Da jeg selv ledte efter den helt perfekte babyalarm, troede jeg løst og blindt på alle de “babyalarm bedst i test” artikler der findes på nettet. Men faktum er at disse blot er lavet, for at tjene en skilling, for at henvise kunder til netop dette produkt. Jeg vil også linke til et par produkter i artiklen her, og ja jeg tjener også en lille skilling hvis du køber produktet. Men jeg lover dig at du får min helt ærlige mening om produkterne;)

Så i artiklen her får du min hudløse og ærlige mening om de babyalarmer jeg selv har testet og prøvet, inden jeg fandt frem til den model som virkede allerbedst for os. Ja vi skulle faktisk igennem 7 forskellige babyalarmer før vi faktisk fandt en alarm som kunne holde batteri, kunne række mere end blot ind i stuen, og som faktisk også kan holde til at par ture på gulvet.

Den billige babyalarm

Den første babyalarm vi valgte at købe, fordi vi havde løst nettet tyndt for billige babyalarmer, bedste babyalarmer, tilbud babyalarmer, og ja du ved alle de der man typisk søger efter blev altså en babyalarm fra philips fra serien avent. Den specifikke model vi købte eksisterer ikke i dag, men den ligner umiskendeligt Philips Avent ECO SCD506 Babyalarmen. Om den er blevet bedre end da vi ejede den, tør jeg ikke sige. Men det var nok den værste babyalarm vi har haft, og den røg ud efter blot 3 måneder. Den var svær at justere i lydstyrke, den stod hele tiden med lav støj på, og så kunne baby enheden slet slet ikke holde strøm. Hvilket resulterede i at vi var nød til at tilslutte babyalarm enheden til strøm hver dag den skulle bruges i barnevognen.

Babyalarm med kamera

Når det kommer til babyalarmer med kamera i, er der også sindssygt mange at vælge imellem. Både de vildt billige, og så op til de ekstremt uhørt dyre alarmer. Vi prøvede én, og jeg husker ikke mærket, men kun at den kostede 1750kr. Den kunne ikke engang række igennem døren til børneværelset, så den røg retur 2 dage efter modtagelse.
Vores konklusion er nok, at skal du ud og have en god babyalarm med kamera i, skal du vælge nogle i den lidt dyrere ende. Hvis jeg selv skulle vælge, ville jeg afprøve neonates babyalarm med kamera i Neonate babyovervågning BC8000. Jeg har aldrig prøvet den, men ud fra hvad jeg har hørt, og hvad jeg kender til af kvaliteten på deres produkter, så er jeg næsten sikker på at det er et godt produkt.

Bedste babyalarm

Den bedste babyalarm, kan som sagt variere rigtig meget fra forælder til forælder ud fra deres præferencer. Men vores absolutte favorit babyalarm, er uden tvivl neonates modeller.
Den første babyalarm vi købte fra neonate holdte i godt 2 år, og begyndte dog at få lidt problemer med batteriet efter halvandet år. Men ud fra prisen, rækkevidden og batteritiden indtil det gik galt, så var det en virkelig dejlig babyalarm. Modellen eksisterer ikke i dag, men må have været forgængeren til denne nye model Neonate BC-4600D.
Da vi fik barn nummer to, valgte vi at købe en neonate babyalarm igen. Denne gang opgraderede vi og købte en lidt dyrere babyalarm, men til en virkelig overkommelig pris. Modellen vi valgte var Neonate BC-6900D og normalprisen på denne er vist 1295kr, men vi fik den på kampagnetilbud til 995kr. Dagen i dag har alarmerne nu holdt i 2 år, og de fejler ikke det mindste. På trods af at den lille lømmel tit får fat i dem, og leger med dem, og så får de da også en flyvetur en gang imellem hen over klinkegulvet.
Denne babyalarm fra neonate, har lang batteritid, jeg tror vi oplader den hvert 6-8 dag. Derudover har den temperatur føler, så du på displayet kan se hvor varmt der er på baby værelse, eller i barnevognen. Så kan du naturligvis også tale tilbage (talk-back) i enhederne, men dette har vi nu aldrig anvendt.

Konklusion - hvilken babyalarm skal du så vælge?

Vi vil her i husstanden altid sværge til at neonate laver nogle af de bedste babyalarmer på markedet, især til prisen. Skidtet holder bare hammer godt, og så har de en virkelig lang rækkevidde, og ekstrem god batterilevetid. Det kan være dyrt at skulle gøre sig sine egne erfaringer, så hvis du blot starter med at teste deres babylarm ud, er jeg sikker på at du ikke kommer til at købe andre modeller.

Andre populære artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.