Bubbleezz – Skab de sjoveste stunder med Bubbleezz

bubbleezz

Børn elsker at udforske legetøj, der stimulerer flere sanser på samme tid. Med Bubbleezz kan du give dine små og store børn masser af glæde og begejstring.

Bubbleezz er de populære, slimede figurer, der findes i 11 forskellige varianter. De er hver især skabt som små, søde fantasifigurer, der alle er lavet med væskefyldte bobler i sig.

Der er rig mulighed for at lege, trykke, klemme og udforske de sjove figurer. Når børnene klemmer på dem, vil nye former vise sig, og der skabes underholdende klisterlyde.

Derfor er Bubbleezz så populære

Der er flere grunde til, at børn i alle aldre finder det slimede legetøj fascinerende. I mange år har der været slimet legetøj på markedet, som er været skabt til leg. Dette har skabt klistrede effekter på hænder og tøj, og med tiden bliver overfladen nusset og beskidt.

Sådan er det ikke med Bubbleezz.

Bubbleezz er de nyeste og mest moderne udgaver af slimede figurer. Ingen hænder bliver klistrede til af lege med dem, og med de slidstærke og fleksible overflader kan der klemmes og trykkes på dem igen og igen.

Det er ikke kun til leg og sjov, at de hyggelige slimfigurer kan skabe værdi for børnene. Følelsen af at forme og klemme figurerne kan skabe mental afstresning og afslapning, så dit barn finder ro. Det kan være på en eftermiddag efter skole eller i weekenderne, når der er behov for det.

Lær mere om legetøjet fra ORB

Det er den verdenskendte og populære legetøjsproducent, ORB, der står bag universet med Bubbleezz. Det er forskelligt fra producent til producent, hvad der er fokusset i fremstillingen af legetøj.

ORB har lavet de søde figurer med henblik på at styrke børns selvstændighed, fantasi og kreativitet. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad de skønne figurer kan bruges til. Det kan være leg, læring, udvikling af sprog, rollespil, afslapning eller underholdning.

Materialerne er nøje udvalgt med henblik på både sundhed, miljø og slidstyrke.

En skøn verden af slik, frugter og monstre

Børn har en vis forkærlighed for dyr, farver og former. Bubbleezz er skabt til at tilgodese ethvert barns favoritfarver og yndlingsfigurer. Der kan vælges mellem alt fra slik og desserter over frugter til monstre og sågar afføring. Fælles for deres udseender er de sjove, tossede og kære designs.

Der er monstre med skæve øjne, frugter med charmerende stilke som hårtotter og slik, der er lavet som tykke vingummibamser.

Figurerne har forskellige farver. De er blandt andet røde, gule, grønne og lilla, og de bærer alle navne. De er opkaldt efter deres art. Du finder f.eks. Simon Snowbeast, der er et klodset, grønt monster, Olivia Octorine der er en sød, orange blæksprutte, Bubba Bubblicorn der er den flotte, kære enhjørning samt mange andre personligheder.

Det særlige ved Bubbleezz er, at der er lagt vægt på hver en detalje i designet. Det er ikke kun form, farve og navn, der har været i fokus. Det er også personligheder, kendetegn og bestemte karaktertræk.

Inde i hver figur er der et lille symbol, der fortæller om hver Bubbleezz’s personlighed. Det kan være et lille hjerte, der viser venskab, nærhed og omsorg, eller det kan være en nøgle, der står for troværdighed og loyalitet.

Alle symboler viser sig, når der klemmes på kroppen.

Legetøj, der skaber kvalitetstid med familie og venner

Hos mange børn er Bubbleezz både legetøj og samleobjekter. Når børn har forskellige figurer, kan de lege på kryds og tværs med hinanden i vennekredsen og lade fantasien få frit løb. De kan udvikle lege, der er skabt i henhold til figurernes personligheder, eller de kan lave rollespil over hverdagssituationer med det kære legetøj.

Det store fokus på at give hver figur en unik personlighed er med til at gøre Bubbleezz til legetøj, der kan bruges igennem lang tid. Des mere nærvær og underholdning legetøj afspejler, des større motivation får børn for at lege med det.

Alle figurer er lavet til børnenes finmotorik. De største udgaver måler 15cm, så der er god plads til at holde godt fat om kroppen.

Giv børnene underholdning på farten eller derhjemme

Står I overfor at skulle på en længere tur, eller har din søn eller datter brug for at slappe mere af om aftenen? Bubbleezz er den perfekte overraskelse til barnet, der holder af at lege med nye redskaber og udforske nye materialer og muligheder.

De søde figurer leveres i praktiske poser, hvor der på ydersiden kan læses mere om den figur, som posen indeholder.

I bilen kan du skabe masser af glæde ved at tage en Bubbleezz frem til dit barn. Der er garanti for, at din søn eller datter bliver underholdt på bedste vis resten af turen. Kender dit barn ikke til figurerne, vil legetøjet med sikkerhed skabe latter og smil, når der første gang trykkes på det.

Derhjemme kan de slimede figurer opbevares på en hylde eller på et skrivebord, så dit barn altid har skøn afstresning indenfor rækkevidde.

Køb det bedste legetøj til børnene til skarpe priser

Det har stor betydning, at du kan købe de skønne figurer til skarpe priser. Over tid kan dit barn udvide sin egen samling af frugter, monstre eller dyr, så vennerne kan inviteres på besøg til sjove lege.

Vil du og dit barn have mere ud af legetøjet, skal I besøge den officielle webside for Bubbleezz World. Her kan der læses mere om, hvad de forskellige symboler på figurerne betyder, og I kan gå på opdagelse iblandt de mange andre sære, fjollede, tossede og kære figurer.

Som følge af højkvalitetsmaterialerne kan dine børn få glæde af de slimede, boblende figurer i lang tid frem. Skulle overfladen blive nusset, kan den let rengøre med en våd klud, så de smarte farver igen træder frem.

Andre populære artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *