Dåbsgave til drenge

Du er inviteret til barnedåb og ønsker at medbringe en gave, der skaber glæde hos den lille dreng, viser at du har gjort dig umage, og som ligger inden for dit prisleje. Hvis du er i tvivl, om hvad du skal give, så er du bestemt ikke den eneste, da det kan være svært!

Nedenfor har vi samlet en række gaveideer, som du kan bruge som inspiration til den personlige dåbsgave til drenge. Der er mange forskellige gavemuligheder på markedet, så hvis du virkelig skal overraske, så er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at lave dit forarbejde.

En god dåbsgave kan f.eks. være sjovt og stimulerende legetøj, noget brugbart udstyr eller klassiske dåbsgaver, som er mere personlige.

Gaveideerne nedenfor har vi opdelt i forskellige prislejer, så du kan give en dåbsgave indenfor dit budget, der vil skabe begejstring og viser, at du har gjort dig umage.

Fisher-Price Laugh & Learn hundehvalp

5/5

Fisher-Price’s bløde hundehvalp er en ideel følgesvend til at putte med og et fremragende værktøj til at lære børn om sprog og lyd.

Ved at reagere på et barns berøring med sange og vendinger, introducerer hundehvalpen dem til forskellige begreber, herunder de første 100 ord, kropsdele, farver, former og mere!

Hvalpen har tre forskellige niveauer af sange, udtryk og lyde, og dens hjerte blinker i takt med musikken.

Som et populært valg blandt forældre er Fisher-Price hundehvalpen garanteret at bringe glæde til enhver nyfødt.

Oball 2-1 Roller

5/5

Oball 2-1 Roller er en rigtig god barnedåbsgave, som barnet vil elske at bruge fra det er ca. et halvt år gammelt.

2-1 rangebolden laver sjove lyde, mens håndtaget er nemt at holde fast i og gør oplevelsen nemmere for barnet. Bolden kan tages af rolleren og bruges til babylegetøj.

Rangle Bolden er et spændende kvalitetslegetøj i flotte farver, som rasler når bolden drejer og er med til at aktivere barnet.

De små vil få mange sjove timer med rangle bolden, som måler 15 cm, 19 cm og 19 cm.

Legemåtte figurer

5/5

En legemåtte eller et aktivitetstæppe er en populær anskaffelse blandt nybagte forældre. Det giver både ro og frihed for forældrene at have muligheden for at lægge barnet fra sig med visheden om, at barnet er godt underholdt i sit eget selskab. 

En legemåtte motiverer barnet til at lege på gulvet, og giver forældre muligheden for at tage del i legen sammen med barnet.

Legemåtten fra BabyToLOve er lavet i et blødt, slidstærkt og farverigt materiale og kan også laves om til en kasse. Figurerne og farverne styrker barnets genkendelse. Kan også fås med tal i stedet for figurer.   

  

Min meget store sansebog

5/5

Min meget store sansebog af Michelle Carlslund er en stor føl-og-rør bog, som de små elsker at gå på opdagelse i. 

Lad de små udforske og sanse de mange spændende sider om verdens dyr og de forskellige årstider. På alle sider kan barnet mærke dyrenes pels, og indimellem er der noget der knitrer, og noget man kan spejle sig i.

Min meget store sansebog fås i tre varianter, som alle indeholder flotte illustrationer af dyr og sanse objekter. Du finder alle tre varianter i webshoppen.  

Babydyne kapok

5/5

De første 2,5 år af barnets leveår skal barnet bruge en babydyne, og hvorfor så ikke vælge en dyne i lækkert kapok materiale, som skaber et sundt og allergifrit sovemiljø?

Dynens yderstof er produceret i 100 % økologisk bomuld, mens fyldet er 100 % kapok, der sikrer, at dynen er fugttransporterende. På den måde kan hverken støvmider, bakterier eller svampesporer formere sig i dynen.

Dynens unikke egenskaber gør den perfekt til både det varme og kolde barn igennem natten, da den er temperaturregulerende og åndbar.

Denne lækre kapokdyne fra Filibabba vil helt sikkert skabe glæde både hos den lille dreng og de nybagte forældre.  

Børnenes H.C. Andersens gavebog

5/5

Hvis du vil imponere med dåbsgaven, så H.C. Andersens eventyrbog et sikkert hit hos de fleste børn. Hvilket barn elsker ikke H.C. Andersens fascinerende eventyr? 

I denne flotte gavebog har Svend Otto S. samlet et stort udvalg af alle de klassiske H.C. Andersen eventyr illustreret med flotte tegninger:

Snedronningen / Nissen hos Spækhøkeren / Lille Claus og Store Claus / Tommelise / Fyrtøjet / Prinsessen på ærten / Snemanden / Den grimme Ælling / Klods-Hans / Kejserens nye klæder / De vilde svaner / Hvad fatter gør, er altid det rigtige / Svinedrengen / Grantræet / Den standhaftige tinsoldat / Hyrdinden og skorstensfejeren.

Gavekort til en valgfri månedlig abonnementskasse

5/5

Alle forældre har én ting til fælles – tid er knap og ønsket om at tilbringe mere tid med deres børn er stort. Hvis du ønsker at hjælpe nybagte forældre med at få en lettere hverdag og samtidig give dem spændende overraskelser, kan du overveje at forære dem et abonnement på Babykasse.

Du har mulighed for at vælge mellem et gavekort på 1, 3 eller 6 måneders abonnement, hvor modtageren selv kan vælge, om abonnementet skal indeholde legetøj, spisetid, badeartikler eller plejeprodukter.

Hos Babykasse er vi dedikerede til at finde produkter af højeste kvalitet, så forældre ikke behøver bekymre sig om, hvorvidt produkterne er gode for deres børn. Derfor finder du et stort udvalg af de bedste kvalitetsbrands på vores webshop.

Det er vigtigt at påpege, at der ikke er nogen binding eller gebyrer, og at abonnementet kan opsiges når som helst. For at læse mere på babykasse.dk

Andre populære artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *