Godkendte genanvendelige mundbind

mundbind

Vi er i en tid hvor det er vigtigt at passe ekstra godt på os selv og hinanden. Stofmundbindet kan med fordel anvendes når du er i en situation hvor du skal bære mundbind i længere tid. Fx ved shopping, fly tur, bustur, koncerter eller andet musik event.  

Men miljøet belastes desværre også af meget store produktioner af engangsmundbind som er knap så miljøvenlig eller økonomi venlig. Disse stofmundbind er dejlig bløde, du får ikke hud gener eller ondt bag øret af en træls elastik. Stoffet er 4 lages og giver en god beskyttelse samt en let åndbarhed. Skulle mundbindet sidde for løs, kan du evt. krydse elastikken ved hvert øre hvilket gør at den strammer mere til. Det er vigtigt at mundbindet sidder godt til, at du bruger næse klemme som du kan tilpasse efter dig, husk at mundbindet skal dække både næse og mund hele tiden. Mundbindet skal gerne gå under hagen og kæbebenet.

Derfor tilbyder vi et certificeret genanvendeligt alternativ, med fokus på både miljø og omkostninger for dig Mundbindet er fremstillet i EU og godkendt.
Mundbindet findes til både hende, ham & Unisex – til børn (fra 12 år) anbefales dame størrelse. Anvendes max 4 timer pr gang, derfor er det en god idé af have to mundbind, så man kan skifte i løbet af dagen. Bliver mundbindet vådt eller fugtigt skal det ligeledes skiftes.


DET ER VIGTIGT AT MUNDBINDET ANVENDES KORREKT FOR AT OPNÅ OPTIMAL EFFEKT – UDFØRLIG VEJLEDNING MEDFØLGER ALLE MUNDBIND. 

 

Disse godkendte genanvendelige mundbind er.

 

  • Fremstillet med henblik på Høj standard og holdbarhed
  • Certificeret af CITEVE for: 50 (klasse 2) eller 25 (klasse 3) vaske: EN ISO 6330: 2012
  • Luftpermeabilitet: EN ISO 9237: 1995
  • Partikelholdekapacitet: MI 142 omdr
  • Et til fire lag Stof i høj kvalitet designet og fremstillet til masker
  • Meget let og åndbar
  • Næseklemme for perfekt pasform
  • Elastik for let justering til ansigtet
  •  Stofmundbindet klasse 3 er godkendt til “almindeligt brug” og har en ydelse på minimum 70% filtrering
  • * Stofreference nr. 4013/1 overholder kravene til åndbarhed og partikelfastholdelsesmuligheder for masker anvendt i forbindelse med COVID-19 Klasse 3 – Masker til almindelig brug. Virksomheden har tilladelse til at bruge seglet “Masker COVID-19 godkendt” i henhold til erklæringen af overensstemmelse udstedt af CITEVE den 20. april 2020, baseret på forsøgsrapporten nr. 3969/2020 og om “Masker bestemt til brug i forbindelse med dokumentet COVID-19 – Tekniske specifikationer”, udgivet af det portugisiske generaldirektorat for sundhed, INFARMED, ASAE og IPQ den 14. april 2020.

Andre populære artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *