Gratis Babypakker

Artiklens indhold:

Når du er gravid og venter barn, har du måske hørt om alle de mange forskellige babypakker man kan få rundt omkring i forskellige butikker. Babypakkerne er typisk fyldt med udstyr til din baby, men nogle kommer også med lidt sager til moren.
Det findes rigtig mange butikker der giver og tilbyder gratis babypakker, men der findes også en masse der for et lille beløb tilbyder en mega lækker babypakke for et mindre beløb.
Se på vores liste og oversigt herunder over alle gratis og betalte babypakke løsninger.

Babypakke fra Rema 1000

Her får alle kommende forældre mulighed for at bestille en af Rema 1000´s populære og gratis baby startpakke. Babypakken indeholder produkter af høj kvalitet, men naturligvis til billige priser, som du selv kan købe i din Rema1000.

rema 1000 babystartpakke

Babypakken fra Rema 1000 indeholder bla.:

Babykasse.dk prøvepakke

Hos babykasse.dk får du en gratis babypakke, som indeholder en pakke svanemærket libero newborn bleer. Libero er kendt for bleer der sikrer komfort og kvalitet.

Babypakken fra Babykasse.dk indeholder:

Gratis baby startpakke fra Lidl

Her har vi en af mine favoritter. Lidl har her sammensat en virkelig lækker og gratis babypakke til de vordende forældre. Kassen indeholder rigtig mange ting, og naturligvis ting fra deres eget sortiment, så du altid kan komme i butikken og købe mere.

babypakke lidl

Babypakken fra Lidl indeholder:

Gratis babybox fra Babysam

Her får du en babypakke, eller babybox som de kalder den. Babybox indeholder en masse gode sager som, sut, bleer, bind og et gavekort til BabySam.

Babyboxen fra Babysam indeholder:

ØnskeBørn ønskeboksen

Ønskebørn har naturligvis også lavet en gratis babypakke til de nye forældre. Ønskeboksen indeholder blandt andet sut og en sutteflaske, en sutteklud, ammeindlæg, en billedbog og meget mere.

ønskeboksen babypakke

Ønskeboksen fra Ønskebørn indeholder:

Gratis DryNites prøvekuffert

Her får du fra DryNites en gratis informationskuffert som de kalder den. Her får du en kuffert med lidt blandede sager, til børn i forskellige aldre.

drynites

Ønskeboksen fra Drynites indeholder:

Libero velkomstgave babypakke

Når du tilmelder dig Liberos medlemsklub, får du en gratis velkomstgave. Du kan samle blekoder, og anvende dem i deres pointshop. Som medlem i libero klubben får du adgang til din en graviditetkalender, og andre nyttige oplysninger om dit barns udvikling.

libero babypakke

Babypakken fra Libero indeholder:

Føtex babypakke for de små

Føtex for de små, kalder de det. Her får du en lækker baby startpakke med en masse godt indhold som bla. blespand, bleposer, plejeprodukter og meget mere.

føtex babypakke

Babypakken fra Føtex indeholder:

Gratis Babypakke fra Malgodt.dk

Malgodt tilbyder her en lidt anderledes med virkelig fed babypakke. Den kan bruges til at klargøre, og pynte din nye babys egen værelse. Du får nemlig skabeloner, malertape, røreping, og farveprøve.

Babypakken fra Malgodt.dk indeholder:

Skoringens babypakke

Skoringen har lavet en rigtig sød og gratis babypakke til din nye baby. Med lidt strømper, sko, bold og sutteklud, og en gave når barnet fylder 1 år.

skoringen babypakke

Babypakken fra Malgodt.dk indeholder:

Mammashop gratis digital babypakke

Hos mammashop får du en digital babypakke, med masser af fordele og rabatter hos forskellige butikker.

Babypakken fra Mammabox indeholder:

Betalte babypakker

Når du er gravid og venter barn, har du måske hørt om alle de mange forskellige babypakker man kan få rundt omkring i forskellige butikker. Babypakkerne er typisk fyldt med udstyr til din baby, men nogle kommer også med lidt sager til moren.
Det findes rigtig mange butikker der giver og tilbyder gratis babypakker, men der findes også en masse der for et lille beløb tilbyder en mega lækker babypakke for et mindre beløb.
Se på vores liste og oversigt herunder over alle gratis og betalte babypakke løsninger.

Prøvepakke fra Bamseble

Hos Bamse ble kan du bestille en bleprøve pakke. Den koster en flad tikrone.

bamseble babypakke

Babypakken fra bamseble indeholder:

Gratis babypakke fra Børn i Byen Klubben ved medlemskab

I Børn i Byen Klubben får du med et betalt medlemskab(44kr) nogle gode fordele, rabatter og tilbud. Plus du modtager en gratis babypakke når du tilmelder dig.

børnibyen babypakke

Babypakken fra Børn i Byen indeholder:

Babypakke fra Små Mennesker

Med babypakken fra Små Mennesker får du en babypakke med bla. en masse rabatkoder til forskellige steder. Du får gratis prøver på ammeindlæg, plejeprodukter, sut, og meget mere.

smaamennesker babypakke

Babypakken fra Små Mennesker indeholder:

Babypakker fra Preggobox

Hos Preggobox kan du hver måned modtage en skræddersyet boks med must have produkter til den gravide mor.

Babypakken fra Preggobox indeholder:

Babypakke abonnement fra Littleunbox

Littleunbox har gang i et fedt koncept. Her får du hver måned en boks med stimulerende, sjove, og kvalitetsbevidste ting til dit barn.

 

Babypakken fra Littleunbox indeholder:

Infant Babystartpakke

Infant tilbyder bleer på abonnement. Ja du hørte rigtigt! Du slipper for at skulle holde styr på om i er ved at løbe tør for bleer. Infant sender dem direkte hjem til dig. Du kan naturligvis altid justere størrelserne.

Babypakken fra Infant indeholder:

Læs også

slyngevugge

Vuggemotor til slyngevugge

Vuggemotor til slyngevugger har fået sit indtog i danmark. Men hvad bør du vide før du køber en vuggemotor?  Der er nemlig

terminsberegner

Terminsberegner

Her kan du beregne din terminsdato. Det eneste vi skal bruge er den første dag i sidste menstruationsperiode. Beregn din terminsdato her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Artiklens indhold:

Nyeste artikler

babypakker
Gratis Babypakker

Når du er gravid og venter barn, har du måske hørt om alle de mange forskellige babypakker man kan få rundt omkring i forskellige butikker. Babypakkerne er typisk fyldt med udstyr til din baby, men nogle kommer også med lidt

» Læs mere
babyalarm
Hvilken babyalarm skal man vælge?

Når det kommer til babyalarmer, findes der næsten flere babyalarmer end fladskærme på markedet Det kan virkelig være en jungle at finde rundt i hvilken babyalarm man så skal vælge? Med mærker som Philips, Neonate, Nabby, Motorola og alle de

» Læs mere
Få baby og børnenyheder