Når du er gravid og venter barn, har du måske hørt om alle de mange forskellige babypakker man kan få rundt omkring i forskellige butikker. Babypakkerne er typisk fyldt med udstyr til din baby, men nogle kommer også med lidt sager til moren.
Det findes rigtig mange butikker der giver og tilbyder gratis babypakker, men der findes også en masse der for et lille beløb tilbyder en mega lækker babypakke for et mindre beløb.
Se på vores liste og oversigt herunder over alle gratis og betalte babypakke løsninger.

Læs også:

Babypakke fra Smartkidz.dk

Her får du 1 stykke babytøj til kun 1 krone! Typisk får man en body eller et par leggings, men man også få en natdragt, stofbleer eller noget helt tredje.

Babypakken fra Smartkidz.dk indeholder:

Babykasse.dk prøvepakke

Hos babykasse.dk får du en gratis babypakke, som indeholder en pakke svanemærket libero newborn bleer. Libero er kendt for bleer der sikrer komfort og kvalitet.

Babypakken fra Babykasse.dk indeholder:

Gratis babypakke med 20 navnemærker

Få navn på tøjet, sutteflaskerne, madkasserne og så videre.

navnemærker

Babypakken fra Ikast etiket indeholder:

Babypakke fra Rema 1000

Her får alle kommende forældre mulighed for at bestille en af Rema 1000´s populære og gratis baby startpakke. Babypakken indeholder produkter af høj kvalitet, men naturligvis til billige priser, som du selv kan købe i din Rema1000.

rema 1000 babystartpakke

Babypakken fra Rema 1000 indeholder bla.:

Gratis baby startpakke fra Lidl

Her har vi en af mine favoritter. Lidl har her sammensat en virkelig lækker og gratis babypakke til de vordende forældre. Kassen indeholder rigtig mange ting, og naturligvis ting fra deres eget sortiment, så du altid kan komme i butikken og købe mere. (midlertidigt ikke tilgængelig)

babypakke lidl

Babypakken fra Lidl indeholder:

Gratis babybox fra Babysam

Her får du babysam babypakke, eller babybox som de kalder den. Babybox indeholder en masse gode sager som, sut, bleer, bind og et gavekort til BabySam.

Babyboxen fra Babysam indeholder:

ØnskeBørn ønskeboksen

Ønskebørn har naturligvis også lavet en gratis babypakke til de nye forældre. Ønskeboksen indeholder blandt andet sut og en sutteflaske, en sutteklud, ammeindlæg, en billedbog og meget mere.

ønskeboksen babypakke

Ønskeboksen fra Ønskebørn indeholder:

Gratis DryNites prøvekuffert

Her får du fra DryNites en gratis informationskuffert som de kalder den. Her får du en kuffert med lidt blandede sager, til børn i forskellige aldre.

drynites

Ønskeboksen fra Drynites indeholder:

Libero velkomstgave babypakke

Når du tilmelder dig Liberos medlemsklub, får du en gratis velkomstgave. Du kan samle blekoder, og anvende dem i deres pointshop. Som medlem i libero klubben får du adgang til din en graviditetkalender, og andre nyttige oplysninger om dit barns udvikling.

libero babypakke

Babypakken fra Libero indeholder:

Føtex babypakke for de små

Føtex for de små, kalder de det. Her får du en lækker baby startpakke med en masse godt indhold som bla. blespand, bleposer, plejeprodukter og meget mere.

føtex babypakke

Babypakken fra Føtex indeholder:

Gratis Babypakke fra Malgodt.dk

Malgodt tilbyder her en lidt anderledes med virkelig fed babypakke. Den kan bruges til at klargøre, og pynte din nye babys egen værelse. Du får nemlig skabeloner, malertape, røreping, og farveprøve.

Babypakken fra Malgodt.dk indeholder:

Skoringen har lavet en rigtig sød og gratis babypakke til din nye baby. Med lidt strømper, sko, bold og sutteklud, og en gave når barnet fylder 1 år.

skoringen babypakke

Babypakken fra skoringen indeholder:

Mammashop gratis digital babypakke

Hos mammashop får du en digital babypakke, med masser af fordele og rabatter hos forskellige butikker.

Babypakken fra Mammabox indeholder:

Betalte babypakker

Når du er gravid og venter barn, har du måske hørt om alle de mange forskellige babypakker man kan få rundt omkring i forskellige butikker. Babypakkerne er typisk fyldt med udstyr til din baby, men nogle kommer også med lidt sager til moren.
Det findes rigtig mange butikker der giver og tilbyder gratis babypakker, men der findes også en masse der for et lille beløb tilbyder en mega lækker babypakke for et mindre beløb.
Se på vores liste og oversigt herunder over alle gratis og betalte babypakke løsninger.

Babypakke abonnement fra Littleunbox

Littleunbox har gang i et fedt koncept. Her får du hver måned en boks med stimulerende, sjove, og kvalitetsbevidste ting til dit barn.

 

Babypakken fra Littleunbox indeholder:

Babypakke fra Små Mennesker

Med babypakken fra Små Mennesker får du en babypakke med bla. en masse rabatkoder til forskellige steder. Du får gratis prøver på ammeindlæg, plejeprodukter, sut, og meget mere.

smaamennesker babypakke

Babypakken fra Små Mennesker indeholder:

Babypakker fra Preggobox

Hos Preggobox kan du hver måned modtage en skræddersyet boks med must have produkter til den gravide mor.

Babypakken fra Preggobox indeholder:

Gratis babypakke fra Børn i Byen Klubben ved medlemskab

I Børn i Byen Klubben får du med et betalt medlemskab(44kr) nogle gode fordele, rabatter og tilbud. Plus du modtager en gratis babypakke når du tilmelder dig.

børnibyen babypakke

Babypakken fra Børn i Byen indeholder:

Babypakke fra nemlig.com

Her får du mulighed for at få en gratis babypakke, med din næste bestilling hos nemlig.com

nemlig.com babypakke

nemlig.com Babypakken indeholder bla.:

Tuttelu Babystartpakke (tidligere Infant)

Tuttelu tilbyder bleer på abonnement. Ja du hørte rigtigt! Du slipper for at skulle holde styr på om i er ved at løbe tør for bleer. Infant sender dem direkte hjem til dig. Du kan naturligvis altid justere størrelserne.

Babypakken fra Tuttelu indeholder:

Andre populære artikler

8 reaktioner

  1. Er der ikke en noget manglende opdatering af, hvem der giver gratis baby og/eller mor-pakker

  2. Fedt med en samlet liste over alle gratis babypakker. Jeg har haft på min to-do liste at få søgt nettet igennem, for at finde gratis babypakker. Men har bare ikke fået taget mig sammen før nu😂😂 (jeg har ADHD)
    Tusind tak!

  3. tuttelu tilbyder gratis prøvepakker med 2 pakker bleer og en pakke vådservietter hvor man kun betaler for fragten! Det er meget smart 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *