Navnemærker og navnelapper til tøj

navnemærker navnelapper

Navnemærker og navnelapper er en genial måde at holde styr på dit barns ejendele som fx. tøj og overtøj i institutionen. Jeg ved ikke hvor mange gange vi har mistet eller forbyttet overtøj i børnehaven. Indtil vi fik sat mærker i tøjet.

Der er 4 typer navnemærker som vi anbefaler:

Navne strygemærker

Her får du den mest populære navnemærke. Denne er nemlig ekstrem holdbar, og kan bruges på alt tøj. Du får kvalitets strygemærker som du kan få printet billeder, navn og andre sjove ting på. Strygemærkerne er naturligvis phtalat og PVC fri.

Disse navne strygemærker holder til vask ved høj temperatur og tørretumbling og smitter ikke af.

Strygemærkerne stryges nemt og hurtigt på tøjet. Mærker skal have cirka 5-10 sekunders varme fra strygejernet. Start hellere med for kort tid, end for længe. Du kan nemlig altid let give lidt ekstra varme.

Læs vejledning her, eller se video vejledning til montering at navnemærkerne her:

Navne klistermærker til tøj og ting – De strygefrie navnemærker

Her får du navnemærker der kan tåle både opvaskemaskine og vaskemaskine, og naturligvis helt fri for skadelige kemikalier. (EN 71-3 godkendt)
Denne type navnemærke, er et klistermærke som du kan sætte på dit barns tøj, legetøj, madkasser, sko, overtøj og mange flere ting.
Disse navnemærker skal hverken limes eller stryges på. Du tager dem direkte og sætte på den overflade du ønsker. Disse mærker er en god investering for dig som gerne vil slippe for at miste barnets ting i institutionen, skolen eller andet.

Sådan monterer du navnemærkerne

Sørg for at overfladen er ren, og monter så navnemærket på vaskeanvisnings flappen i tøjet. På den måde sikrer du at mærket bliver siddende længst muligt. Vent også gerne mindst 24 timer før du vasker tøjet. Det er værd at bemærke at du bør ikke kogevaske tøjet. Er det nødvendigt at kogevaske tøjet, anbefaler vi at du i stedet anvender strygemærkerne.
Du kan også sagtens anvende navneklistermærkerne på andet end tøj. Vi ser også folk som sætter navnemærkerne på skoletasken, penalhuse, fodbolde, iPads, opladere, idrætssko, drikkedunke, madkasser og mange andre ting
Se video vejledning til montering at navnemærkerne her:

Tekstiltusch / Tekstilpen

Hurtig og nem mærkning af tøj. Du skriver blot navnet på dit barn direkte i tøjet.
Dog holder en tekstiltusch ikke nær så længe som et navnemærke, eller strygemærke gør.
Dette er dog en ekstrem billig løsning.

Navnestempel til tøj

Nem og let at anvende. Det smarte ved denne stempel er at den kommer med udskiftelig trykplade, så du let selv kan skifte teksten på trykket.
Navnestemplen kan også bruges på andre overflader end tøj, fx. skoletasker, bøger og papir.
Tåler dog ikke vask med 60 grader eller højere. Her anbefaler vi strygemærker.

Hvor længe holder navnemærkerne?

Det er meget individuelt hvor længe de forskellige typer af navnemærker holder. Det kommer meget an på tøjets anvendelse, og hvor hård og ofte det bliver vasket. Vi har selv haft navneklistermærker som har holder over 70 vask

Andre populære artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *