blerta og børn

Om Alt Til Barnet

På alt til barnet finder du brugbar viden om det og være gravid, forældrerollen, babyudstyr, baby og meget mere.

Om mig

Jeg hedder Blerta og er 28 år gammel og bor sammen med min mand og vores to dejlige piger på knap 6 og 1 år. i 2015 blev jeg mor for første gang, da var jeg blot 22 år gammel. jeg har selv stået i en situation, hvor man er helt usikker på ALT hvad der har med babyer og gøre.

Jeg ville gerne gøre mit bedste som mor. Derfor købte vi også en masse ting til vores barn. Og en masse af vores indkøb til den lille, fik vi overhovedet ikke brug for. Men det var så vigtigt for mig, og have det HELE, og at vores barn havde det hun havde behov for.

Jeg har også stået i situation og haft et kolik barn i 4 mdr, og herefter dannet nogle dårlige vaner for min datter. Her er jeg blevet meget i tvivl om min rolle som mor, især fordi jeg havde jo købt alt det de rådgav mig i de forskellige baby butikker. Da jeg bestemte mig for og blive gravid igen i 2018, var det et stort skridt for mig. Jeg var stadig rædselslagen efter og have haft et kolik barn første gang. de første 8 måneder som mor første gang, var rigtige hårde. Men her anden gange, følte jeg også, at jeg havde mere styre på det og være mor. jeg er blevet klogere på hvad jeg behøver til sådan en lille en. Og jeg vil ikke være nær så faret vild i indkøb, og mor rollen Det er også derfor jeg har valgt og lave denne side, så jeg kan dele erfaringer ud, give nogle gode råd og vejlede, til alt hvad der har med børn og gøre. både i de gode stunder, men også på de knap så gode stunder. Jeg håber at jeg kan give jer derude, svar på det i søger, og at jeg kan give nogle gode råd, kan vejlede, og hjælpe jer, med alt hvad i står og har behov for.

Hvad finder du på Alt Til Barnet?

På alt til barnet finder du alt fra hvilke barnevogn der er bedst til test, til hvor meget tøj og udstyr du har behov for, de første par måneder. Du finder råd om amning, modermælkserstatning, barnets første skemad. Er du bekymret for tigerspring, som barnet skal igennem, så finder du gode råd, til hvordan du skal forholde dig til det, ifølge mine egne erfaringer. Du finder råd om hvad du skal have med til fødegangen, og hvad du skal have pakket til de næste par dage du er indlagt med den lille ny.

Har du spørgsmål

Sidder du og ikke synes du fik svar på det du søgte efter, så skriv gerne.

Du kan enten skrive en kommentar til de forskellige artikler, hvor andre ligesom dig mangler svar, så kan de læse med.
Du er selvfølgelig også mere end velkommen til og sende min en
e-mail, og jeg vil hurtig svare tilbage.

Kontakt mig

Du er altid mere end velkommen til og sende mig en Email, og jeg vil svarer dig så hurtig jeg kan Mail@mail.dk

Interesseret i...

Søger du hjælp til hvilket mad du skal give, lave eller købe til baby? Hvilket tøj din baby skal have på i barnevognen på de varme sommerdage? Eller måske din kære baby ikke vil sove, find råd, hjælp og vejledning her