Om Alt Til Barnet

På alt til barnet finder du brugbar viden om det og være gravid, forældrerollen, babyudstyr, baby og meget mere.

Om mig

To dejlige piger årgang 2015 og 2019.

Da jeg blev jeg far for første gang, da var jeg vel omring blot 24 år gammel.

Jeg har selv stået i en situation, hvor man er helt usikker på ALT hvad der har med babyer og gøre. <br><br>Jeg ville gerne gøre mit bedste som far. Derfor købte vi også en masse ting til vores barn. Og en masse af vores indkøb til den lille, fik vi overhovedet ikke brug for. Men det var så vigtigt for mig, at have det HELE, og at vores barn havde det hun havde behov for.<br><br> Jeg har også stået i situation og haft et kolik barn i 4 mdr. og herefter dannet nogle dårlige vaner for min datter. Her blev jeg meget i tvivl om min rolle som far, især fordi jeg havde jo købt alt det de rådgav mig i, i de forskellige baby butikker.

Da vi bestemte mig for og blive gravid igen i 2018, var det et stort skridt for os. Vi var stadig rædselslagen efter at have haft et kolik barn første gang. De første 8 måneder som far første gang, var rigtig hårde. Men nu her anden gang, følte vi også, at vi havde mere styr på det at være far og mor. Vi er blevet klogere på hvad vi behøver til sådan en lille en, og hvad de små i virkeligheden har brug for.

Det er også derfor jeg har valgt at lave denne side, så jeg kan dele erfaringer ud, give nogle gode råd og vejlede, til alt hvad der har med børn, graviditet, trivsel og så videre at gøre. Både i de gode stunder, men også i de knap så gode stunder.

Jeg håber at jeg kan give jer derude, svar på det i søger, og at jeg kan give nogle gode råd, kan vejlede, og hjælpe jer, med alt hvad i står og har behov for.

freevpn.dk, bedste-pillefyr.dk, bedste-robotstoevsuger.dk og mange andre.

Hvad finder du på Alt Til Barnet?

På alt til barnet finder du alt fra hvilke barnevogn der er bedst i test, til hvor meget tøj og udstyr du har behov for, de første par måneder. Du finder råd om amning, modermælkserstatning, barnets første skemad. Er du bekymret for tigerspring, som barnet skal igennem, så finder du gode råd, til hvordan du skal forholde dig til det, ifølge mine egne erfaringer. Du finder råd om hvad du skal have med til fødegangen, og hvad du skal have pakket til de næste par dage du er indlagt med den lille ny.

Har du spørgsmål

Sidder du og ikke synes du fik svar på det du søgte efter, så skriv gerne.

Du kan enten skrive en kommentar til de forskellige artikler, hvor andre ligesom dig mangler svar, så kan de læse med.
Du er selvfølgelig også mere end velkommen til og sende min en
e-mail, og jeg vil hurtig svare tilbage.

Kontakt mig

Du er altid mere end velkommen til at kommentere på de enkelte indlæg. Jeg bestræber mig nemlig på at svare hver og en.