Sådan sparer du penge på graviditetstøj

spar penge på graviditetstøj

Det er dejligt at være gravid! Men går du lidt og panikker over, at der også skal bruges penge på en helt ny garderobe, som du kun kan bruge i ganske få måneder? Bare rolig. Du behøver ikke bruge mange tusinde kroner på graviditetstøj. Vi guider dig her. 

Barnevogn. Babytøj. Legetøj. Bleer. Tremmeseng. Der er rigtig mange ting, der skal bruges penge på i forbindelse med en graviditet. Det er ikke billigt at få et barn. Graviditetstøj er en af posterne, da kroppen ændrer sig og derfor ikke vil kunne være i de jeans, du normalt har på. 

Men tøjet behøver ikke at rippe dig fuldstændigt for penge. Der er flere gode muligheder for at spare nogle penge. Hvilke, fortæller vi dig om herunder. 

Køb graviditetstøj på udsalg

Det flyder nærmest over med dametøj udsalg online. Men det betyder også, at det er muligt at finde graviditetstøj på udsalg. Har du det bedst med ikke at købe noget, der er brugt, kan vejen til en billigere graviditet klart være udsalg. Der kan spares 50% eller mere på tøj, som du har brug for lige nu og her.

Brug løst tøj sammen med leggings og shorts 

Selvom maven vokser i et tempo, du ikke har prøvet før, så behøver du ikke skifte hele din garderobe ud. For meget af det du allerede har, vil du sagtens kunne bruge. Du kan spare mange tusinde kroner på at kombinere dit tøj med graviditetsleggings og graviditetsshorts. Sammen med løse skjorter, løse kjoler og løse t-shirts, har du en garderobe, der sagtens kan gøre det i tiden, mens du er gravid. 

Det vigtigste er egentligt bare at have tøj, der ikke strammer. Du behøver derfor ikke de dyre kjoler, jeans eller andet, som butikkerne gerne vil have dig til at købe, bare fordi du er gravid. 

Køb second hand 

Vil du gerne have lidt mere end bare et par leggings og shorts? Så kan du spare mange penge ved at kigge efter second hand. Det kan være i genbrugsbutikken, i pop-up second hand butikker med stande med tøj fra private eller på Marketplace på Facebook. Fordi du ikke skal bruge tøjet i mange måneder, behøver det ikke være nyt. Det sparer dig for en del penge, da du som regel vil kunne få det til en spotpris. 

Rigtig god fornøjelse med dit shopping! 

Andre populære artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *