Vuggemotor til slyngevugge

slyngevugge

Vuggemotor til slyngevugger har fået sit indtog i danmark. Men hvad bør du vide før du køber en vuggemotor? 

Der er nemlig et par ting du bør være opmærksom på før du køber en vuggemotor.

>SE DE BEDSTE HER<

 

Det kan være hårdt at vugge den lille nye baby både dag og nat. At vugge baby er noget der stort set virker på alle små babyer. Men nu er løsningen her, så du også kan slappe lidt af i dine vugge arme.

En vuggemotor er en genial opfindelse, som ganske simpelt monteres, og fastgøres til en slynge, og så starter vugningen eller 😉

  • Vælg en CE godkendt vuggemotor
  • Udført i ordentlig materiale
  • Automatisk stop funktion
  • Timer

Vælg altid en vuggemotor enhed som er CE godkendt og hermed også tilladt i EU.
Materialer som fjeder, kroge mm. skal være udført i kraftig og robust materiale. Sådan at vuggen også kan monteres uden at falde ned. Det er vigtigt at motoren har en automatisk stop-funktion hvis der skulle opstå uregelmæssigheder under den automatiske vugning. Vuggemotoren bør også have en timer, da baby jo ikke behøves at blive vugget hele tiden, hvis den skulle falde i søvn.

Hvad er en vuggemotor?

En vuggemotor er en opfindelse som gør det lettere for forældre at få lidt mere ro i armene. Vuggemotoren monteres i loftet, og motoren får slyngevuggen til at vugge op og ned, uden du bliver træt i armene, og forhåbentlig får din baby til at slappe af og sove.

En vuggemotor har ofte en timer, og en hastighedsindstilling. Sådan kan du selv indstille motoren med den ønskede tid, og hastigheden for vugningen. Afprøv altid selv hvad der føles rigtigt, og virker bedst for din baby.

Bedste vuggemotor

Markedet i danmark for vuggemotor er endnu ikke så stort endnu. Så de vuggemotorer vi kommer omkring, er nogle af de få, men også de bedste på markedet i danmark.

Vi har udvalgt Moonboon og Membantu vuggemotor. Membantu var faktisk den første til at introducere vuggemotoren på det danske marked.

Vuggemotor moonboon

Nu er det slut med lange vuggeture og trætte arme, og en baby der ikke vil falde til ro.

Vuggemotoren fra moonboon er en af de populæreste vuggemotorer, og så kommer den endda med søvngaranti.

Læs mere om moonboon her

Moonboon vuggemotor info

Vuggemotor membantu

Her får du den første vuggemotor på det danske marked fra Membantu. Vuggemotoren kan reguleres i hastighed, og kommer med en indbygget timerfunktion. naturligvis kommer denne enhed også med en automatisk stopfunktion, som får den til at stoppe hvis der opstår uregelmæssigheder. Læs mere om membantu vuggemotor her

Membantu vuggemotor info

Lej vuggemotor

Vil du ikke til at købe en vuggemotor, kan du med fordel blot leje en i stedet for. Det er ikke særlig dyrt, og du afleverer den bare tilbage, når du er færdig med at bruge den. Prisen er blot 250 kr per måned, og en depositum på 1500 kr, som du får tilbage når du afleverer vuggemotoren tilbage.

Læs mere og se lejebetingelser her

Lej vuggemotor i stedet for at eje

Nonomo Move vuggemotor

En ekstra hjælpende hånd fra Nonomo Move. Overlad trygt din baby i armene på denne vuggemotor, og få ro i dine egne.

Nonomo vuggemotor

Andre populære artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *