Babylegetøj

Få hjælp til at vælge det bedste og sundeste babylegetøj

Har du først set på det store marked for babylegetøj, ved du alt om, hvor mange valgmuligheder der findes. Der laves legetøj til babyer i alverdens materialer, farver, størrelser og med forskellige funktioner. Hvad der er det rette legetøj til din baby, vil afhænge af flere forhold.

Du skal blandt andet forholde dig til følgende, når du køber babylegetøj:

  • Legetøjet skal være fremstillet til den alder, som din baby har
  • Det må ikke være lavet af sundheds- eller miljøskadelige materialer

Legetøj til de mindste medlemmer i husstanden laves til forskellige alderstrin. Det er vigtigt for barnets leg og læring, at legetøjet matcher alderen. F.eks. skal de mindste børn have puslespil med knopper, der skal være lavet af miljøvenligt træ.

Det er afgørende for sundheden hos barnet, at legetøjet er lavet af ftalatfri og kemikaliefrie materialer.

Heldigvis anvender flere og flere producenter naturgummi eller 100% sundhedsvenligt plast i fremstillingen af deres legetøjsprodukter.

Ét er at have styr på alderstrin og materialer på legetøjet. Noget andet er udvælge de produkter, som vil give din baby størst glæde og anvendelsesværdi. Her skal du gøre brug af andre forældres praksiserfaringer.

Hos Alttilbarnet.dk får du inspiration til at vælge det legetøj på markedet, som fungerer bedst i det daglige. Det kan være, der er visse bamser, legetøjsmad eller typer af legetæpper, som fungerer bedre end andre.

Du er fri for at gøre dig erfaringerne, når du kan bruge andres. Du slipper for at skulle returnere legetøj, fordi det ikke fungerer efter hensigten, og du er fri for at spilde mange penge på at købe nyt legetøj hele tiden, fordi det gamle går i stykker.

Med køb af kvalitetslegetøj til din baby får du mest værdi for pengene, og dit lille barn får de bedste vilkår for læring og leg.