Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvor mange danskere der deler dit navn, eller navnet jeres baby skal have? Med vores navnesøgningsværktøj kan du let finde svaret på dette spørgsmål.
Vi har brugt de seneste statistikker til at hjælpe dig med at finde ud af, hvor populært eller sjældent dit navn er i Danmark 2023.

Men det er ikke alt! Hvis du er en kommende forælder og leder efter et unikt navn til din baby, har vi også udviklet en; “Hvad skal barnet hedde – Baby Navnegenerator

Søg på navn her:
-indtast navn, og klik søg

Hvor mange hedder? Indtast navn og få svar her

Læs videre, og lær om processen bag navnesøgning og hvordan vores værktøj kan hjælpe dig. Find også en liste over de mest populære pigenavne og drengenavne i Danmark.

Søg på navne – Hvordan det virker?

Hvor Mange hedder – Navnesøgning fungerer ved at du indtaster et navn, og så henter vi den nyeste navnestatistik og viser dig hvor mange der hedder navnet.

Forståelse af processen bag navnesøgning

Når du indhenter indholdet af navnestatistikken for hele befolkningen, kan du se, hvor mange personer der deler det samme fornavn. Statistikken viser statistik for hele danmarks befolkning.

Hvor mange danskere hedder det samme som dig?

Se og find ud af antallet af mennesker i danmark med det samme fornavn som dig, eller jeres baby eller barn.
Brug “hvor mange hedder” navnesøgningsværktøjet og se hvor mange danskere der har det samme navn.

Indtast navn og se svaret med det samme

Få øjeblikkeligt svar ved at indtaste dit navn i navne søgefeltet. Og se straks hvor populært navner er sammenlignet med andre i Danmark.

Er du bekymret for navnets unikhed til din kommende baby?

Måske du ønsker at jeres barn får et specielt navn, som ikke mange i danmark har? Med søgeværktøjet vil du let kunne se unikheden, ud fra antallet.

Hvordan kan denne service hjælpe dig med at vælge et unikt navn?

Et eksempel kan være, fx. da jeg selv skulle navnegive min datter, valgte vi et navn som kun 1100 hed i år 2015, men for at illustrere hvordan navne trends ofte skifter, er der fx. nu i år 2023 +1730 der hedder min datters navn.

navnebarometer navnestatistik

Populære pigenavne

Søg og find ud af om du har valgt et populært pigenavn, eller et mere specielt pigenavn.

Populære Drengenavne

Prøv navnesøgeren og find ud af om du har valgt et populært drengenavn, eller et mere specielt drengenavn.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor mange i Danmark hedder?

Der er omkring 5,8 millioner mennesker i Danmark. Hvad er det mest populære drengenavn i Danmark i 2023? Ifølge statistikkerne er det William.

Hvad er det mest populære Drengenavn i Danmark 2023?

Det mest populære navn for drenge i Danmark i 2023 er William. Det følges af andre navne som Karl, Emil, Oscar og Malthe

Hvad er det mest populære Pigenavn i Danmark 2023?

For piger er det mest populære navn i Danmark i 2023 Ella. Dette navn har også været i top 5 de sidste par år, sammen med andre populære navne som Alma

Hvordan Man Finder Ud Af, Hvor Mange Personer i Danmark Har Et Bestemt Navn

Du kan anvende søgeværktøjet her på siden. Alle data stemmer overens med Statistikkerne fra Danmarks Statistik, og er baseret på data fra CPR og offentliggøres årligt i midten af januar.

Hvad skal barnet hedde?

At finde ud af, hvor mange mennesker der deler et navn, kan være en interessant og sjov oplevelse. Med hjælp fra vores navnesøgningsværktøj kan du nemt opdage, hvor mange danskere der deler det samme navn som dig eller jeres barn.
Vores system anvender de seneste statistikker for at give nøjagtige resultater. Indtast blot dit navn, og du vil modtage et øjeblikkeligt svar.

Hvis du venter en baby og er bekymret for at vælge et unikt navn, kan vores tjeneste hjælpe dig med at finde det perfekte navn, der skiller sig ud fra mængden. Vi forstår vigtigheden af at vælge et navn, der afspejler dit barns individualitet.

Er du i tvivl kan du også prøve vores; “Hvad skal barnet hedde – Baby Navnegenerator

Vi håber, du finder vores navnesøgningsværktøj nyttigt og informativt.
Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker at dele dine egne oplevelser, er du velkommen til at kommentere nedenfor.
Skriv eventuelt, hvad du vil kalde dit barn;)

Kilde:Danmarks Statistik

Andre populære artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *