En af vores favorit sengerande, og den som mine egne døtre havde da de var små er Done by Deer sengerand. Done by Deer laver nogle utrolig lækre kvalitetsprodukter til baby og børn, men til en pris der er til at komme til for penge.
Done by Deer sengeranden er blød og behagelig, og samtidigt er den også meget stabil. Den er nem at tage af og på igen, og vaskes let i vaskemaskinen.
Vi har altid været rigtig glade for Done by Deer sengerand, og det er en af de sengerande vi altid vil anbefale.

En sengerand er en vigtig del af babyens soveområde. Da baby skal ligge omgivet af den i mange timer, så det er vigtigt at finde den bedste naturligvis.

(Se vores favorit sengerand her)

Her er nogle af de ting, du skal overveje, når du køber en sengerand til din baby:

  • Størrelse: Sengeranden skal være den rigtige størrelse til din baby. Du vil ikke have, at den er for stor eller for lille.
  • Materiale: Sengeranden skal være lavet af et blødt materiale, så det er behageligt for din baby at sove på.
  • Økologisk: Sengeranden skal være økologisk, så den er sikker for din baby at bruge.
  • Tremmeseng: Sengeranden skal være i en tremmeseng, så din baby ikke ligger og får fødder og arme i klemme.

Der er mange forskellige sengerande på markedet, så det kan være svært at vælge den rigtige. Men hvis du overvejer disse ting, så er du godt på vej til at finde den bedste sengerand til din baby. Læs med i vores guide til valg af sengerand herunder, hvor vi har udvalgt nogle af de sengerande som vi synes virker mest tiltalende.

Bedste sengerand - Vi anbefaler

Vi anbefaler en tyk sengerand

Mine børn har altid haft en tyk sengerand. Simpelhen fordi de altid har haft en tendens til at skrumle i sengen. En tyk sengerand er godt foret, typisk med skum, eller andet skånsomt materiale.
En af vores favoritter, og den som mine egne døtre havde da de var små er Done by Deer sengerand. Den måler 26x350cm og sengeranden passer til en standardseng på 60 x 120 cm.
Og så er materialet naturligvis 100% Øko-Tex certificeret i bomuld.

Done By Deer Sengerand

Hvad er en sengerand?

En sengerand er et stykke stof, endten med eller uden fyld. Den er oftes lavet af blødt materiale, og er beregnet til at ligge indvendig i en tremmeseng. Sengeranden lægges i sengen, for at baby ligger godt, når den ligger og skrumler. Ofte vil arme og bene ryge igennem tremmerne, og nogle gange kan de få sig viklet ind, med arme eller ben stikkende ud. Det giver en blød rande runder i hele sengen, så det er blødt for kroppen at ligge op imod. Især hovedet.

Sådan finder du den rigtige sengerand

Det er vigtigt at finde den rigtige sengerand, der passer til netop din baby. Der findes mange forskellige slags på markedet, i mange forskellige størrelser, materialer og farver. Det kan være svært at finde den helt rigtige.
Mål derfor gerne babys seng indvendig, så du ved at du ikke får købt en alt for lille sengerand, men heller ikke en der er alt for stor.

 

Andre populære artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *