Skoringens babypakke er en startpakke for nyfødte, som indeholder alt, hvad du behøver for at komme godt i gang med at passe dit barns fødder, motorik og læring. 

Læs også: Time Timer Ure Guide

Hvad indeholder skoringens babypakke?

Skoringens babypakke er en baby startpakke, der indeholder en håndfuld dejlige og praktiskte ting til din baby. Skoringens babypakke indeholder blandt andet strømper, krammebold, sutteklud og flere ting. Skoringens babypakke er en praktisk og dejlig startpakke til din baby. Babypakken indeholder bløde og behagelige ting, som er perfekte til at komme i gang med.

Se indholdet af skoringens babypakke her:

Bløde strømper med mønster

Her får du et par dejlige lækre, og bløde strømper til din baby. Strømperne er lavet i 82 % bomuld, 16 % polyamid og 2 % elasthan – og er OEKO-TEX-certificerede.

Blød krammebold

Krammebolden er en lille blød bold, som er perfekt til at kramme og lege med. Krammebolden er lavet i PU og polyester og indeholder ingen ftalater/blødgørere. Bolden er 10 cm i diameter og er med til at træne din babys motorik.

Sød sutteklud

Sutteklud med hunden skofus.
Dette er en sutteklud i 100% polyester og kan maskinvaskes. Suttekluden er blød og behagelig for din baby at have i munden, og er OEKO-TEX-certificeret.

Skindfutter

Giv de små fødder de bedste betingelser for at have det godt. Skoringen giver derfor din baby i 1 års fødselsdagsgave disse skindfutter med dutter, så baby kan lære trygt og sikkert at gå.
Gode råd om små fødder

Med skoringens babypakke medfølger der også en fin folder med nyttig viden om, hvordan du på bedste vis passer på dit barns fødder:

  • Hvornår du skal købe de første sko,
  • Hvad de første sko skal kunne,
  • Om skostørrelser og
  • Voksetillæg
  • mm.

Andre populære artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *