Kinesisk kalender: Sådan forudsiger du kønnet på din baby

Den kinesiske kalender er en traditionel metode til at forudsige et barns køn baseret på moderens alder og måneden for undfangelsen. Kalenderen er over 700 år gammel og blev oprindeligt begravet i en kongelig grav. Ifølge legenden blev den senere opdaget og brugt til at forudsige barnets køn.

Mange gravide kvinder finder det spændende at bruge den kinesiske kalender til at forudsige deres barns køn. Kalenderen er let at bruge og kan give et sjovt indblik i, hvad man kan forvente sig. Selvom kalenderen ikke er videnskabeligt bevist, er den stadig populær blandt mange kvinder.

Hvad er Kinesisk Kalender?

Kinesisk Kalender er en gammel metode til at forudsige kønnet på et barn, der skal fødes. Den kinesiske kalender er også kendt som den kinesiske fødselskalender eller den kinesiske månekalender. Metoden kan spores tilbage til det 13. århundrede, og den menes at have været brugt af kejserinder i Kina for at få drenge, da det var mere værdifuldt at have en søn end en datter.

Ifølge legenden blev den kinesiske kalender begravet i en kongelig grav for over 700 år siden. På et tidspunkt opdagede man kalenderen, som er blevet brugt til at forudsige barnets køn, baseret på moderens alder og måneden for undfangelsen. Den kinesiske kalender er baseret på månens cyklusser og den kinesiske kalender, og derfor kan den ikke bruges til at forudsige kønnet på et barn født i Vesten.

For at bruge den kinesiske kalender skal man kende moderens alder og måneden for undfangelsen. Derefter skal man kigge på den kinesiske kalender og finde den rigtige alder og måned. Hvis feltet er lyserødt, venter man sig ifølge den kinesiske kalender en pige, og hvis feltet er lyseblåt, venter man sig ifølge den kinesiske kalender en dreng.

Hvordan fungerer Kinesisk Kalender?

Kinesisk kalender er en gammel metode til at forudsige kønnet på et kommende barn. Ifølge legenden blev kalenderen begravet i en kongelig grav for over 700 år siden. På et tidspunkt opdagede man kalenderen, som er blevet brugt til at forudsige barnets køn, baseret på moderens alder og måneden for undfangelsen.

For at bruge Kinesisk Kalender til at forudsige kønnet på et kommende barn, skal man finde moderens alder på tidspunktet for undfangelsen i den vertikale kolonne i skemaet. Derefter skal man finde måneden for undfangelsen i den horisontale række. Hvor kolonnen og rækken mødes, kan man se, om man får en dreng eller en pige.

Det er vigtigt at bemærke, at Kinesisk Kalender er baseret på den kinesiske kalender, som er anderledes end den vestlige kalender. Derfor skal man omregne sin alder og undfangelsesmåned til den kinesiske kalender for at bruge Kinesisk Kalender korrekt.

Det er også vigtigt at bemærke, at Kinesisk Kalender ikke er videnskabeligt bevist og derfor ikke kan garantere, at man får det køn, som kalenderen forudsiger. Det er blot en sjov og gammel metode til at forudsige kønnet på et kommende barn.

Får du en dreng eller pige?

Den kinesiske kalender er en gammel metode til at forudsige kønnet på et kommende barn. Ifølge denne kalender kan man bestemme, om man venter en dreng eller en pige, baseret på moderens alder og måneden for undfangelsen.

Beregning af køn

For at beregne kønnet på dit barn i henhold til den kinesiske kalender, skal du først finde din alder på tidspunktet for undfangelsen i venstre kolonne på tabellen. Derefter skal du finde måneden for undfangelsen i den øverste række. Hvor disse to kolonner mødes, vil farven enten være lyserød eller lyseblå, hvilket indikerer kønnet på dit barn.

  Jan Feb Mar Apr Maj Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
18 Dreng Pige Rosa Blå Blå Rosa Rosa Blå Blå Rosa Rosa Blå
19 Rosa Blå Blå Rosa Rosa Blå Blå Rosa Rosa Blå Blå Rosa
20 Blå Rosa Rosa Blå Blå Rosa Rosa Blå Blå Rosa Rosa Blå
21 Rosa Blå Blå Rosa Rosa Blå Blå Rosa Rosa Blå Blå Rosa
22 Blå Rosa Rosa Blå Blå Rosa Rosa Blå Blå Rosa Rosa Blå

Betydning af hver måned

Ifølge den kinesiske kalender er hver måned forbundet med et bestemt element og et bestemt dyr. Disse faktorer kan påvirke kønsforudsigelsen. For eksempel anses månederne i foråret for at være mere gunstige for drenge, mens må

Sådan bruger du Kinesisk Kalender

Trin-for-trin guide

For at bruge Kinesisk Kalender til at forudsige dit barns køn, skal du følge disse trin:

  1. Find din alder på tidspunktet for undfangelsen i den øverste vandrette kolonne i skemaet.
  2. Følg den lige linje ned til den måned, hvor undfangelsen fandt sted.
  3. Find det forventede køn ud fra farven i feltet. Hvis feltet er lyserød, forventer du en pige. Hvis feltet er lyseblå, forventer du en dreng.

Bemærk, at det ikke har nogen betydning, hvilket år undfangelsen skete.

Tips og tricks

Her er nogle tips og tricks, der kan hjælpe dig med at bruge Kinesisk Kalender mere effektivt:

  • Sørg for at kende din nøjagtige alder på tidspunktet for undfangelsen.
  • Brug en pålidelig Kinesisk Kalender, som er baseret på en stor mængde data og har en høj succesrate.
  • Husk, at Kinesisk Kalender ikke er 100% pålidelig og kun giver en sandsynlighed for dit barns køn.
  • Brug Kinesisk Kalender som en sjov måde at gætte dit barns køn på, men stol ikke for meget på resultatet.

Konklusion

Efter at have undersøgt den kinesiske kalender og dens påstande om at kunne forudsige barnets køn baseret på moderens alder og måneden for undfangelsen, kan det konkluderes, at kalenderen er en sjov og interessant måde at gætte på barnets køn. Men det er vigtigt at huske på, at kalenderen ikke er videnskabeligt bevist og derfor ikke kan tages som en sikker metode til at forudsige barnets køn.

Der er mange faktorer, der kan påvirke barnets køn, og det er umuligt at forudsige med 100% nøjagtighed. Der er også mange andre metoder til at gætte på barnets køn, herunder ultralydsscanning og genetisk testning, som er mere pålidelige og videnskabeligt beviste.

Det er vigtigt at huske på, at kønnet på ens barn ikke er det vigtigste. Det vigtigste er at have en sund og lykkelig baby, uanset om det er en dreng eller en pige.

Andre populære artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *